Klantenservice

De Gezondmarkt klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 | +31-320-289822

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over een product? Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Kunt u een product niet vinden op de website? Of werkt er iets niet naar behoren? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Bellen kan op werkdagen tussen 09.00 tot 17.00 uur, op: +31320-289822

 

Uw bestelling snel in huis!

Bestelt u vóór 20.00 uur? Dan verwerken wij uw bestelling nog dezelfde dag en heeft u de door u bestelde producten in principe binnen twee werkdagen in huis!

De verzendkosten bedragen €5,- voor bestellingen onder de €50,-. Bestelt u voor meer dan €50,-? Dan is de verzending gratis.

Heeft u vragen over het bestelproces of over uw bestelling? Bekijk dan de veelgestelde vragen over bestellen.

 

Betaalmethodes

Bij Gezondmarkt.be kunt u bestellingen betalen via een extra beveiligde SSL van geotrust-verbinding via de bekende betaalmethodes Bancontact en PayPal. Daarnaast kunt u bij Gezondmarkt ook betalen door middel van AfterPay. 

Meer weten over de geaccepteerde betaalmethodes?

 

Voorraad en levertijd

Bij alle producten wordt aangegeven of het op voorraad is. Mocht een product uitverkocht zijn, dan ontvangt u zo snel mogelijk bericht over de verwachte levertijd. Wanneer een product niet meer leverbaar is, storten wij de betaling zo spoedig mogelijk weer terug.

Heeft u vragen over de verzending of eventuele levertijd? Bekijk dan de veelgestelde vragen over verzending.

 

Retourneren

U kunt zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop afzien. Vervolgens heeft u nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk terug te sturen. Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn maatwerkproducten en hygiëneproducten of cd's waarvan de verzegeling is verbroken. Wij verzoeken u om voor de retourzending het bijgeleverde retourformulier in te vullen en mee te sturen met het product naar het onderstaande adres:

Retouradres Gezondmarkt:
Holicion Gezondmarkt
Postbus 242,
8200 AE, Lelystad
Nederland

Meer weten over retourneren? Bekijk dan de veelgestelde vragen over retourneren.

 

Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor onze klachtenprocedure.