Naar boven
Gezondmarkt.be

Onze voordelen

4 VOORDELEN VAN GEZONDMARKT

  • voor 20:00 uur besteld, overmorgen in huis!
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50
  • Gezond & Duurzaam assortiment
  • Op zondag besteld, dinsdag in huis

Gezondmarkt.be voor al uw natuurlijke producten


Wanneer het product niet snel weer leverbaar is, storten we je betaling zo spoedig mogelijk weer terug.


Met meer dan 25.000 producten zit er altijd wel iets voor u tussen! We hebben alle gezonde merken voor u verzameld en of u nu op zoek bent naar homeopatische geneesmiddelen, sportvoeding,

relaxproducten, superfoods, vitamines of kruiden: bij Gezondmarkt vind je het allemaal!

Steeds vaker kiezen we voor natuurlijke producten en maken we bewustere keuzes. Voor uw innerlijke en uiterlijke verzorging bent u bij Gezondmarkt aan het goede adres. Maar ook uw huis houdt u fris en schoon met onze natuurlijke schoonmaakmiddelen. De producten van Gezondmarkt zijn niet alleen beter voor uzelf, maar ook beter voor het milieu en het dierenrijk! 

Verwen uzelf in een drukke tijd

Gezondmarkt gaat graag mee met haar tijd. Daarom hebben we een webwinkel opgericht om mensen te begeleiden bij een gezondere en natuurlijke levensstijl. Ontspanning en een goede verzorging is voor ons erg belangrijk. U vindt dan ook alles voor een natuurlijke en veelal biologische innerlijke en uiterlijke verzorging bij Gezondmarkt.be!

Gezondheid en welzijn

Ook op het gebied van gezondheid en welzijn heeft iedereen zijn voorkeuren. Dankzij het grote aanbod van Gezondmarkt hoeft u niet meer bij verschillende webwinkels te bestellen, maar kunt u met één bestelling natuurlijke producten van al uw favoriete merken in huis halen!

Gezondmarkt heeft natuurlijke producten van bijna alle verkrijgbare merken in het assortiment! En dat tegen scherpe prijzen! Naast de bekende merken als VSM, Weleda, Kneipp, Logona, Orthica, Dr. Van der Hoog en NeoBio kun je bij ons terecht voor minder bekende, gespecialiseerde merken zoals: Cruydhof gezondheidsproducten, natuurlijke verzorging en vitamines. Daarnaast vindt u bij ons Terrasana natuurvoeding en Biologische zelfzorgmiddelen van Heel.

Kunt u een bepaald product of merk toch niet vinden? Neem dan contact met ons op, zodat wij kunnen kijken of we het voor u kunnen bestellen. Hiervoor kunt u onze klantenservice mailen op klantenservice@gezondmarkt.be of bellen met 0320-289822.


Gezondmarkt.be Natuurlijk gezonder!