Naar boven

Hand en voetverzorging

Voor een gehydrateerde en soepele huid van de handen en voeten kies je voor de hand en voetverzorging van Gezondmarkt. In onze webwinkel vind je crèmes, oliën en scrubs met uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De natuur heeft ons een enorme verscheidenheid aan verzorgende grondstoffen, heerlijke geuren en geneeskrachtige kruiden te bieden waar een keur aan natuurlijke verzorgingsproducten van gemaakt kunnen worden. Hierin worden ingrediënten zoals munt en kamille gebruikt die al duizenden jaren door verschillende volkeren worden gebruikt en waarvan je zeker weet dat ze goed voor je lichaam zijn.

ACTIE: T/M 10 MEI 20% KORTING OP HET GEHELE ASSORTIMENT VOET- EN HAND VERZORGING!

Natuurlijke handcrème

Je handen zijn je visitekaartje bij een eerste ontmoeting. Verzorgde nagels, nagelriemen en handen krijg je met behulp van natuurlijke handcrème.  Een droge huid, losse velletjes en broze nagels ontsieren je handen maar door ze goed te hydrateren zullen ze weer stralen als nooit te voren. In ons assortiment vind je crèmes voor de handen met natuurlijke ingrediënten, mét of zonder geur. Decubal is een verzorgingslijn waaraan geen parfum is toegevoegd. Je vindt hier onder andere crèmes en reiniging die geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.

Natuurlijke voetcrème

Als er twee lichaamsdelen zijn die hard voor je lichaam werken, maar vaak te weinig aandacht krijgen, dan zijn het wel de voeten! Er wordt op gelopen, gerend, gedanst en gespeeld, maar omdat ze zo ver weg lijken, worden ze regelmatig vergeten. Bij Gezondmarkt vind je natuurlijke voetcrèmes waarmee je de huid van je voeten heerlijk soepel maakt. De combinatie van een korte massage en een rijke crème is een absolute weldaad voor de vermoeide voet.  Door de crème langzaam in te smeren en met je vingers de drukpunten te zoeken, zal je ultieme ontspanning voor je voeten ervaren. Hand en voetverzorging bestel je snel en eenvoudig bij Gezondmarkt!