Naar boven

Handverzorgingsproducten

Mooie en verzorgde handen zijn belangrijk wanneer je een goede indruk wilt maken bij een eerste ontmoeting. De handverzorgingsproducten van Gezondmarkt zorgen voor een zachte en verzorgde huid zonder velletjes. Zo kun je vol zelfvertrouwen iedereen de hand schudden! Met de handcrèmes uit ons assortiment kun je je handen zowel preventief beschermen tegen droge handen en kloven  als verzorgen van handen die reeds droog zijn. De handverzorgingsproducten zorgen niet alleen voor een soepel aanvoelende huid. Je handen gaan er bovendien ook glanzend en verzorgd uitzien!

Natuurlijke handverzorging

Gezondmarkt heeft een breed assortiment aan natuurlijke handverzorging voor een soepele en verzorgde huid met de lekkerste geuren. Onze vochtinbrengende handcrèmes bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van parabenen. Ben je op zoek naar een goede handcrème zonder parfum? Dan is Decubal Handcrème een uitstekende keuze. Deze natuurlijke handverzorging bestaat uit natuurlijke lipiden en oliën die de handen zacht en soepel maken. De vitamine E en hyaluronzuur in de crème zorgen voor optimale hydratatie en bescherming.

Een jonge huid behouden met handverzorgingsproducten

Wil je liever niet dat de huid van je handen je leeftijd verraadt?  Begin dan tijdig met het gebruik van handverzorgingsproducten waarmee je vroegtijdige huidveroudering tegengaat. Himalaya Age Defying Hand Cream is een handcrème die herstelt, beschermt en ervoor zorgt dat handen jonger lijken. Het ingrediënt Spiked Ginger Lily beschermt je huid bovendien tegen UV-straling waarmee je pigmentvlekken kunt voorkomen. Bestel je handverzorgingsproducten bij Gezondmarkt en profiteer van de scherpste prijzen!