Naar boven

Gezondheidsboeken

Wanneer je geïnteresseerd bent in alles wat met gezondheid en natuurlijke lifestyle te maken heeft, dan kun je behoefte aan kennis over gezondheid bevredigen met de gezondheidsboeken uit assortiment van Gezondmarkt! Je vindt hier onder andere boeken over voedingsmiddelen, therapieën waardoor je je kunt laten informeren en inspireren en waaruit je handige praktische tips kunt halen. Een populair boek over gezondheid is bijvoorbeeld ‘in 28 dagen van gifbelt naar tempel’ van Jacqueline Lieshout. Hierin vind je de nieuwste info op het gebied van gezonde en ongezonde voeding en een praktisch stappenplan waarmee je je lichaam in 28 dagen kunt ontgiften.

Boeken over spiritualiteit

Heeft spiritualiteit je aandacht getrokken en zou je meer willen weten over dit brede begrip? Met de boeken over spiritualiteit van Gezondmarkt kun je uitvinden welke vorm van spiritualiteit het beste bij je past. In ons assortiment vind je boeken die aansluiten op religies als het boeddhisme en het hindoeïsme, maar je treft hier ook boeken die meer gespitst zijn op inzichten,  verbinding en verlichting. Geliefde boeken van dit moment zijn de spirituele werken van Eckhardt Tolle. Deze schrijver heeft met onder andere ‘De kracht van het nu’ veel mensen wereldwijd geraakt door zijn duidelijke taal en praktische tips op het gebied van spiritualiteit.

Fytotherapie boek

De wereld van de fytotherapie kan nog weleens overdonderend zijn wanneer je er een kijkje in neemt. Zou je fytotherapie willen uitproberen? Dan is het verstandig om een fytotherapie boek te lezen voor meer informatie over de geneesmiddelen. Je kunt de boeken geheel doorspitten, maar het kan ook uitstekend gebruikt worden als naslagwerk voor momenten dat je het nodig hebt. Verrijk je kennis over geneeskrachtige planten met behulp van het ‘Groot handboek geneeskrachtige planten’ van Dr. Geert. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt wanneer je aan de slag wilt met geneeskrachtige planten van Gezondmarkt of bij jou om de hoek. Voor gezondheidsboeken ben je aan het juiste adres bij Gezondmarkt!