Naar boven

Rustgevende medicijnen

Als je last hebt van zenuwen of angsten kunnen rustgevende medicijnen een uitkomst zijn. Deze middelen helpen je over een moeilijk punt heen waarna je je weer zelfverzekerder voelt. Ook kunnen deze rustgevende medicijnen je helpen als je last hebt van piekeren als je ’s nachts wakker ligt. Als je tot rust komt, val je gemakkelijker in slaap zodat je uitgerust wakker wordt.

Natuurlijke rustgevende medicijnen

Er zijn verschillende soorten natuurlijke rustgevende medicijnen in het aanbod van Gezondmarkt. Zo is er melatonine in tabletvorm en valeriaan. Beide middelen zijn erg geschikt om je te helpen bij het in slaap vallen en het doorslapen. Een goede gezondheid begint bij een goede nachtrust en ook je stemming wordt positief beïnvloed als je goed slaapt! Onze natuurlijke rustgevende medicijnen hebben een duidelijk aangegeven dosering. Gezondmarkt adviseert om deze hoeveelheid aan te houden.

Rustgevende medicijnen zonder recept

Voor rustgevende medicijnen zonder recept hoef je niet langs de huisarts of de apotheker. Ze hebben dus geen gevolgen voor je eigen risico. Bovendien zijn deze middelen puur natuurlijk: het zijn veelal middelen die zijn samengesteld uit rustgevende kruiden. Onze rustgevende medicijnen zonder recept kun je eenvoudig bij Gezondmarkt bestellen. Ook op zondag verwerken wij bestellingen, zodat je je rustgevende medicijnen al op maandag in huis hebt!