Naar boven

Zwangerschapsproducten

Wanneer je in blijde verwachting bent van een baby, kun je met de zwangerschapsproducten van Gezondmarkt bijdragen aan een goede gezondheid van jezelf en van je kleine. Omdat je natuurlijk het beste voor je kindje wilt, is het van belang om tijdens de zwangerschap goed voor jezelf te zorgen. Een gezond en evenwichtig eetpatroon kun je ondersteunen met supplementen speciaal voor toekomstige mama’s.

Onze zwangerschapssupplementen bevatten allemaal een perfect afgestelde dosis foliumzuur. Foliumzuur draagt tijdens de zwangerschap onder andere bij aan de groei van de placenta en van het ongeboren kindje. Bovendien ondersteunt het de aanmaak van rode en witte bloedcellen, wat een gunstige invloed heeft op de vermindering van vermoeidheid. Heb je last van andere zwangerschapskwaaltjes? In onze collectie vitamines & mineralen vind je ook supplementen om je gezondheid een boost te geven! Ook wanneer je nog niet in verwachting bent maar dat wel graag zou willen, vind je bij ons zwangerschapsproducten zoals zwangerschapstesten.

Verzorgingsproducten zwangerschap

Het dragen van je ongeboren kindje maak je comfortabel met de verzorgingsproducten zwangerschap van Gezondmarkt. In ons assortiment vind je Weleda zwangerschapsolie. Dit is een lichte olie met de geur van sinaasappelbloesem en rozen die zacht aanvoelt op je huid. De olie geeft je huid een grote elasticiteit en spankracht, waardoor het groeien van de buik een aangename ervaring zal zijn. Bovendien heeft het een bewezen positief effect op het tegengaan van zwangerschapsstriemen en striae. De olie is tevens geschikt voor soepele billen, benen en borsten en wordt ook aangeraden om tot drie maanden na de bevalling te gebruiken. Ontdek naast onze zwangerschapsproducten ook onze andere huidverzorgingsproducten voor een soepele en heerlijk geurende huid!