Naar boven

Verzendinformatie

 

Verzending naar België:

Gezondmarkt.be verzendt haar bestellingen via de pakketservice van PostNLDe verzendkosten voor verzending naar België bedragen €5 voor bestellingen van minder dan €50,-. Omdat uw bestelling vanuit Nederland wordt verzonden is de verzendtijd minimaal 48 uur. 

 

gezondmarkt vezending-postnl

 

Track & Trace: Volg online uw pakket:

Track & Trace is een handige manier om uw zending met barcode online te volgen. Het enige wat u nodig heeft is de barcode en de postcode van u als ontvanger.

 trace & Trace gezondmarkt.nl

 

Retourneren & Garantie
Controleer na ontvangst of de geleverde producten overeenstemmen met je bestelling en of er geen zichtbare beschadigingen zijn. Klachten over leveringen moeten binnen 24 uur aan ons gemeld worden onder opgaaf van redenen via klantenservice@gezondmarkt.be. Klachten over artikelen met niet-zichtbare gebreken, die u redelijkerwijs wel had kunnen ontdekken, moeten binnen acht dagen na constatering aan ons gemeld worden, onder opgaaf van redenen.

Retourneren:
Omdat de koop via internet gesloten is, kun je binnen 14 dagen na ontvangst de koop nog ongedaan maken (dit wordt het herroepingsrecht genoemd). Laat ons tijdig schriftelijk of per e-mail (klantenservice@gezondmarkt.be) weten dat u van dit herroepingsrecht gebruik wilt maken. Het is wel van belang dat het product compleet en ongebruikt is en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zit. Producten die hier niet aan voldoen, komen niet voor omruiling of restitutie in aanmerking.

Sommige producten die volgens specificaties van de klant zijn vervaardigd, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, of producten welke speciaal voor de klant zijn besteld, kunnen niet worden geretourneerd. Ook CD’s en software kunnen niet geretourneerd worden.

De verzendkosten en risico voor het retourneren van de producten zijn voor eigen rekening.

Heeft u meer vragen over de mogelijkheid tot retournering van uw product, neem dan contact op met onze klantenservice: klantenservice@gezondmarkt.be.