Naar boven

Creatine monohydraat

Creatine Monohydraat wordt vaak ook wel gewoon ‘creatine’ genoemd. Het is een supplement dat de sportprestaties verbetert. Het zorgt voor een sneller herstel van de spieren tijdens en na het sporten. Creatine is een eiwit opgebouwd uit drie aminozuren: Arginine, methionine en Glycine. Ons lichaam maakt zelf op drie plekken in het lichaam dit eiwit aan. Namelijk in de nieren, alvleesklier en in de lever. Extra creatine monohydraat kun je innemen om je sportprestaties te verbeteren of voor een sneller herstel na het sporten. 

 Creatine kopen

In onze voeding komt van nature Creatine Monohydraat voor, je vindt het in vlees en vis. Extra inname van creatine monohydraat door middel van supplementen zorgt ervoor dat de hoeveelheid creatine in je lichaam verveelvoudigt. Zo kunnen je spieren meer aan en kun je dus langer trainen. Dat is dan ook een reden waarom sporters vaak creatine kopen.

Creatine zorgt voor:

  •  Betere sportprestaties
  • Sneller herstel
  • Langer uithoudingsvermogen
  • Meer spiermassa en kracht  

Creatine monohydraat kopen bij Gezondmarkt

Veel sporters kiezen er voor om creatine monohydraat te kopen en zo hun sportprestaties te verbeteren. Alle producten die je bij Gezondmarkt op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, heeft u de volgende dag al in huis! Bij een bestelling van 20 euro of meer wordt het bovendien gratis bij u bezorgd! We bieden daarnaast nog veel meer producten die u kunnen helpen bij het sporten. Denk aan eiwitshakes voor de spieropbouw, of balsems voor pijnlijke spieren en energiedrinks!