Naar boven

Natuurlijke babyverzorging

Voor de allerkleinsten heeft Gezondmarkt verschillende producten voor een natuurlijke babyverzorging en peuterverzorging. We zien vaak dat de huid van baby’s en peuters heel gevoelig is. De natuurlijke babyverzorgingsproducten houden hier rekening mee door gebruik te maken van natuurlijke en milde ingrediënten. 

 

Peuterverzorging

Peuters ontdekken de wereld om zich heen. Alles is nieuw en spannend en van alles wordt in de mond gestopt en aan alles moet even gevoeld worden. Een goede peuterverzorging is daarom van groot belang. Omdat de peuterhuid vaak gevoelig is en snel geïrriteerd raakt kan deze het beste verzorgd worden met een milde en natuurlijke babyverzorging of peuterverzorging.

Baby & Kind

Gezondmarkt biedt u een ruim aanbod met producten die geschikt zijn voor baby en kind. Zo hebben we een aantal zelfzorgproducten voor baby's en jonge kinderen en bieden we de moeders speciale borstvoedingsmix voor wanneer de borstvoeding moeilijk op gang komt. Kortom bij Gezondmarkt bent u niet alleen aan het goede adres voor babyverzorging, maar voor de totale verzorging van uw gezin!