Naar boven

Natuurlijke deodorant

Ben jij op weg naar een compleet natuurlijke leefstijl? Dan is het tijd om je oude deo in te ruilen voor een natuurlijke deodorant van Gezondmarkt! In ons assortiment vind je deodorant sprays, sticks, crèmes en rollers die zonder chemische stoffen nare zweetgeurtjes en/of overmatig zweten tegengaan. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een natuurlijke deo omdat er onzekerheid bestaat over de veiligheid van de chemische stoffen die een reguliere deodorant bevat. Omdat het lichaam de lichaamsverzorging deels opneemt, is het logisch dat men steeds vaker de keuze maakt voor een natuurlijke deodorant, zodat je zeker weet dat er geen schadelijke stoffen in je lijf terecht komen.

Natuurlijke deo

Zweten heeft helaas ten onrechte een negatieve lading, want transpireren is essentieel bij het op peil houden van je lichaamstemperatuur en het voorkomt dat je oververhit raakt. Tijdens het sporten willen we het nog wel accepteren, maar geregeld overmatig zweten kan erg vervelend zijn. In ons assortiment vind je diverse natuurlijke deo’s die transpiratiegeuren maskeren met behulp van subtiele, frisse geuren. Ga je liever ongeparfumeerd door het leven? Een kristal deodorant zorgt ervoor dat transpiratiegeur wordt geneutraliseerd, zodat je oksels gedurende de dag geurloos blijven.

Natuurlijke deodorant vrouwen

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan natuurlijke deodorants voor mannen en vrouwen. Vrijwel alle deo’s hebben een unisex parfum of zijn juist ongeparfurmeerd. Voor vrouwen die na het ontharen deodorant willen gebruiken, raden wij aan om te kiezen voor ongeparfurmeerde deodorants voor de gevoelige huid. Zo voorkom je dat je huid geïrriteerd raakt en dat het gaat jeuken. Omdat we bij Gezondmarkt niet alleen gezondheid belangrijk vinden, maar juist ook willen bijdragen aan een duurzame wereld, vind je bij ons geen deodorantsprays die op drijfgas werken. Heb je vragen over de natuurlijke deo’s? Onze klantenservice helpt je graag verder!