Naar boven

Natuurspons kopen

U kunt het beste een natuurspons kopen als u uw huid op een milde, maar toch grondige wijze wilt reinigen. Een natuurspons schuimt en absorbeert beter dan een synthetische spons. Een natuurspons is een levend organisme dat normaal op de bodem van de zee leeft en wordt door speciale vissers geoogst. Natuursponzen zijn uiterst geschikt om te gebruiken bij het wassen van uw huid. Vooral wanneer deze gevoelig is kan het verstandig zijn om een natuurspons te kopen.

 


Badborstel

In ons assortiment vindt u ook verschillende soorten badborstels. Zo hebben wij een speciale badborstel om uw nagels mee schoon te maken, een rugborstel om uw huid heel grondig mee te reinigen en een speciale badborstel met massage kop om uw huid niet alleen te reinigen, maar ook extra ontspanning te geven aan vermoeide of zere spieren. 

Natuurlijke verzorging

Natuurlijke verzorgingsproducten worden steeds populairder. Niet alleen qua voeding worden we steeds bewuster, maar ook qua lichaamsverzorging. Omdat stoffen door onze huid opgenomen kunnen worden, zijn wij van mening dat een verzorgingsproduct zo natuurlijk mogelijk moet zijn. We vertrouwen op de kracht van de natuur en voeren dit het liefst zo ver mogelijk door in onze producten. Daarom kiezen wij er ook bewust voor om gebruik te maken van natuurlijke borstels en sponzen. Want wat is er nu heerlijker dan een fantastisch geurende zeep of douchegel die je in je huid masseert met zo'n zachte natuurspons of reinigende loofah!

Geef uw huid het beste en verzorg haar door bijvoorbeeld een natuurspons te kopen!