Naar boven

Natuurlijke gezichtsverzorging

Een stralende teint is een teken van goede gezondheid. Door gezond te leven, maar ook door de huid te verzorgen met natuurlijke huidverzorgingsproducten, draag je bij aan een gezonde en stralende huid. Van nature is je huid heel krachtig, dankzij het zelfregulerende vermogen, maar het kan af en toe extra verzorging gebruiken. Vooral de tere gezichtshuid die blootgesteld wordt aan allerlei weersomstandigheden, heeft baat bij het gebruik van natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten

Bij Gezondmarkt vind je natuurlijke huidverzorgingsproducten waarmee je op natuurlijke wijze de conditie van je huid op peil houdt. Weleda heeft onder andere heerlijk geurende gezichtsverzorging voor diverse huidtypes. Weleda gaat ervan uit dat alléén de natuur ons het beste kan bieden om de huid te verzorgen én in balans te houden. Daarom bevat Weleda, als één van de weinige natuurlijke huidverzorgingsproducten alleen ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong!

Natuurlijke huidverzorging tips

Wil je op natuurlijke wijze een stralende huid verkrijgen? Ontdek hier de natuurlijke huidverzorgingstips van Gezondmarkt: 

  1. Kun je met je nagels streepjes trekken in je armen of benen? Verwen je huid dan eens met de heerlijk geurende en hydraterende Therme African Spa body butter.
  2. De verzorging van je handen en voeten kun je na een drukke dag uitstekend combineren met een mini-massage. Neem een flinke klodder Himalaya Handcrème en smeer het met aandacht langs alle drukpunten onder je voetzool of in je handpalm!

Met deze natuurlijke huidverzorging tips heb je binnen een handomdraai een soepele en zachte huid! Bestel je bij Gezondmarkt? Dan profiteer je van onze scherpe prijzen!