Naar boven

DAGVERZORGING

Een stralende en gezonde teint draagt bij aan je zelfvertrouwen. Bij Gezondmarkt vind je natuurlijke gezichtsverzorging waarmee je de conditie van je huid op peil houdt. De basisverzorging bestaat uit het reinigen en het hydrateren van je gelaat, maar dat kan ook uitgebreid worden naar een dagelijkse schoonheidsbehandeling voor een heerlijk zachte huid. In ons natuurlijke gezichtsverzorging assortiment vind je gezichtsreinigers, serums en gezichtscrèmes.

Natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten

Wanneer je zuinig bent op je huid, kies je voor natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten van Gezondmarkt. Onze natuurlijke verzorging bevat natuurlijke ingrediënten en is vrij van siliconen en parabenen. Onderzoeken tonen aan dat siliconen de huid afsluiten en zo de poriën doen laten verstoppen. Parabenen zouden een verstoorde werking hebben op de hormoonhuishouding. Met de natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten van Gezondmarkt weet je zeker dat je huid op natuurlijke wijze wordt verzorgd.

Natuurlijke gezichtsverzorging tips

Wil je het beste voor je huid, zonder dat het teveel tijd kost? Hier vind je natuurlijke gezichtsverzorging tips voor een dagelijkse basisverzorging van de huid:

  1. Een goede reiniging met behulp van een milde Earth-Line  gezichtsreiniger is essentieel voor een schone en frisse huid.
  2. Met een parfumvrije tonic van Decubal haal je de laatste restjes make up van je gezicht en worden de poriën weer gesloten ter bescherming tegen vuil van buitenaf.
  3. Sluit je eenvoudige, maar effectieve beautyritueel af met een lekkere dagcrème die past bij jouw huidtype. Heb je een gevoelige huid? Ontdek dan Weleda Amandel gezichtscrème!

Met deze snelle natuurlijke gezichtsverzorging tips heb jij binnen no time een soepele en stralende huid. Ontdek ons uitgebreide assortiment en profiteer van onze scherpe prijzen!