Naar boven

Oogverzorging

We doen er alles aan om onze ogen te verfraaien door cosmetica, maar een goede oogverzorging is minstens zo belangrijk voor een gezonde, jonge en frisse uitstraling. Je kunt op diverse manieren oogverzorging toepassen. Bij Gezondmarkt vind je onder andere oogcrèmes voor een goede hydratatie van de gevoelige huid rond de ogen. Dit zorgt voor zowel een soepele huid, als een verkwikkend gevoel!

Natuurlijke oogverzorging

Heb je regelmatig last van kussentjes en kringen onder uw ogen en ben je op zoek naar natuurlijke oogverzorging voor wallen? In het assortiment van Gezondmarkt vindt u talloze oplossingen om wallen te verhelpen, zoals oogbalsems en verkoelende oogmaskers. Het Mattisson Anti-stress verkoelende oogmasker zijn duurzaam in gebruik omdat ze keer op keer gebruikt kunnen worden. Daarnaast kunnen de oogmaskers gebruikt worden bij vermoeide ogen ten gevolge van stress. De oogmaskers kun je warm of koud gebruiken, net wat je het prettigst vindt!

Natuurlijke oogverzorging voor een frisse uitstraling

Zie je ondanks een goede nachtrust er ’s ochtends niet uitgeslapen uit? Denk dan eens aan de natuurlijke oogverzorging van Gezondmarkt voor een frisse uitstraling. Een vermoeide blik is eenvoudig te verhelpen met Weleda Granaatappel oogcontour versteviging . Deze oogverzorging breng je gemakkelijk en snel aan door ’s ochtends en ’s avonds een hoeveelheid ter grootte van een parel zachtjes met je vingertoppen in te kloppen rondom de ogen. Natuurlijke oogverzorging van Weleda bestel je eenvoudig en veilig bij Gezondmarkt en bij ons profiteer je van de scherpste prijzen!