Naar boven

Natuurlijke haarproducten

Als je een gevoelige hoofdhuid hebt, kunnen sommige toegevoegde stoffen in gewone haarproducten je huid extra prikkelen. De natuurlijke haarproducten van Gezondmarkt geven je een biologisch alternatief voor shampoos en conditioners met chemische stoffen. Onze natuurlijke haarproducten zijn gemaakt uit puur biologische ingrediënten die mild zijn voor de hoofdhuid. Veel van onze natuurlijke haarproducten zijn verrijkt met kruiden en natuurlijke oliën waardoor je haar nog lang heerlijk zacht en fris blijft!

Haarproducten online kopen

Je kunt onze haarproducten online kopen tegen scherpe prijzen. We hebben een breed assortiment van haarproducten, waaronder conditioners, shampoos en haarkleuringsproducten. Bij Gezondmarkt vind je natuurlijke, plantaardige haarverf. De zijn vrij van chemische toevoegingen zoals peroxide of ammoniak. Naast de haarverf kun je ook haarproducten online kopen die je haar – natuurlijk of geverfd – extra bescherming bieden.

Natuurlijke haarproducten voor krullen & kroeshaar

Krullend haar kan een uitdaging zijn om te verzorgen. Natuurlijke haarproducten voor  glanzende krullen zitten om die reden ook in ons assortiment. Zo hebben we een aantal stylingsproducten van onder andere Logona en Hairwonder die ook erg geschikt zijn voor krullend haar, deze knijp je lichtjes in de nog vochtige lokken. Ook onze shampoos en conditioners zijn natuurlijk te gebruiken voor het verzorgen van je krullen. Alle natuurlijke haarproducten voor krullen zijn eenvoudig te bestellen via Gezondmarkt. 

Net als krullend haar, heeft kroeshaar een speciale behandeling nodig. Onze natuurlijke haarproducten kroeshaar komen je daarin tegemoet. Naast shampoos en conditioners, vind je ook voor kroeshaar extra stylingsmogelijkheden. Als je je natuurlijke haarproducten bij Gezondmarkt bestelt, dan profiteer je van scherpe prijzen! Wij bezorgen ook op maandag, dus je kunt je favoriete natuurlijke haarproducten het gehele weekend bestellen.