Naar boven

Aftershave

De dagelijkse scheerbeurt kan leiden tot een gevoelige huid, maar met een milde aftershave breng je je huid elke dag tot rust. Na het scheren kan de huid branderig aanvoelen en er kunnen bovendien scheerwondjes zijn ontstaan. Aftershave is ontwikkeld om het infecteren van sneetjes tegen te gaan en om de poriën te laten sluiten. Dit wordt gerealiseerd door de samentrekkende en ontsmettende stoffen zoals aluin, tryclosan en alcohol. Daarnaast wordt aftershave ook gebruikt ter verkoeling, verzachting en vanwege de masculiene geur.

Aftershave balsem

Aftershave kent vele vormen en wij raden aan om uit te proberen welke aftershave het prettigst op jouw huid aanvoelt. De aftershave is ontstaan als poeder en crème, maar die worden eigenlijk al jaren niet meer gebruikt. De meest populaire vormen van aftershave zijn tegenwoordig de lotions, gels en de aftershave balsem. Balsem werkt sterk vochtregulerend en maakt bovendien een droge en geïrriteerde huid weer soepel en zacht. In ons assortiment vind je onder andere Weleda aftershave balsem. Deze aftershave is verrijkt met een subtiel en fris parfum van citrus en kamille.

Natuurlijke aftershave

Wanneer je een gevoelige huid hebt, is het aan te bevelen om te kiezen voor een natuurlijke aftershave. Deze aftershaves bevatten minder agressieve stoffen en zijn juist rijk aan verzorgende en milde stoffen van natuurlijke oorsprong. Bovendien hebben de natuurlijke aftershaves van Gezondmarkt een subtiele, frisse geur in tegenstelling tot de zware parfums van drogisterij aftershaves. Ben je benieuwd naar onze natuurlijke aftershave? Bestel bij Gezondmarkt en profiteer van onze snelle levering!