Naar boven

Natuurlijke conditioner

Wie na een wasbeurt van het haar nog een extra bescherming wil toevoegen aan het haar, kan daar een natuurlijke conditioner voor gebruiken. Na gebruik van een conditioner voelt het haar licht en zacht en krijgt het een gezonde glans. Daarnaast is het goed doorkambaar, wat haarbreuk voorkomt. Een natuurlijke conditioner voedt het haar en biedt het extra bescherming. Je brengt de conditioner aan na het wassen door het in te masseren. Na 1 à 2 minuten spoel je de natuurlijke conditioner goed uit.  

Natuurlijke conditioner en haarmasker

Een natuurlijke conditioner en haarmasker worden meestal gebruikt in combinatie met een shampoo. Samen vormen ze een combinatie die je haar optimaal verzorgt. Je kunt een natuurlijke conditioner gebruiken als vet of droog haar hebt of als je last hebt van roos. Er is ook een aantal speciale conditioners voor gekleurd haar, die ervoor zorgen dat de kleur van je haar langer behouden blijft. Wij raden je aan om uw natuurlijke conditioner en haarmasker te gebruiken in combinatie met een natuurlijke shampoo.

Logona & Himalaya natuurlijke conditioner 

Als het om conditioners gaat raden wij je graag een natuurlijke conditioner Logona aan. Het merk Logona heeft een ruime keuze in conditioners. Je hebt de keuze uit conditioners in handige sprays of in handzame tubes. Daarnaast kun je ook voor een kleurconditioner kiezen die aansluit bij het ruime assortiment Logona haarverfproducten. Een natuurlijke conditioner Logona geeft je haar een verzorgde en glanzende uitstraling!  

Bij haar dat extra verzorging nodig heeft, raden wij natuurlijke conditioner Himalaya aan. Dit merk richt zicht op intensieve voeding van het haar met behulp van extracten van proteïnerijke kruiden. De natuurlijke conditioner Himalaya verstevigt het haar, waardoor haaruitval afneemt en je haar extra beschermd is tegen dagelijkse beschadigingen door het gebruik van borstels en elastiekjes. Wil je een natuurlijke conditioner aanschaffen, voor sterk en glanzend haar? Bij Gezondmarkt profiteer je van de scherpste prijzen!