Naar boven

Scheerschuim aanbieding

Wil je elke dag een gladgeschoren huid zonder wondjes of sneetjes? Met de scheerschuim aanbieding van Gezondmarkt hoef je je daar geen zorgen over te maken! De scheerschuim uit ons  assortiment onderscheidt zich van alle andere scheerverzorging dankzij de intensief verzorgende, natuurlijke ingrediënten. Scheerschuim wordt gebruikt bij het scheren om de haartjes zachter te maken waardoor het sneller en eenvoudiger gaat. Bovendien glijdt het scheermes door het schuim uitstekend over huid. Dit resulteert in een gladde huid zonder beschadigingen!

Scheergel of scheerschuim

Bij Gezondmarkt heb je keuze uit verschillende soorten scheerverzorging. In onze collectie tref je scheercrème, scheerolie, scheergel, scheerzeep en scheerschuim die elke scheerbeurt aangenaam maken. 

  • Scheerschuim is een eenvoudig te gebruiken product dat direct gebruiksklaar is en maakt de haren zacht
  • Scheergel brengt een goede beschermlaag op de huid en is fijner van textuur
  • Scheerolie is zeer duurzaam in gebruik en is speciaal bedoeld om baardharen zacht te maken
  • Scheerzeep is een traditioneel scheerproduct dat goed schuimt wanneer je het aanbrengt met een scheerkwast. De zeep maakt de baardharen zachter
  • Tot slot de scheercrème. Dit is een smeuïge substantie die de haren zacht maakt. Door de dikke crème wordt je huid optimaal beschermd tijdens het scheren

Aanbieding scheergel

Voor een aanbieding scheergel ben je bij Gezondmarkt aan het juiste adres. Je vindt hier diverse natuurlijke scheerproducten voor mannen en vrouwen. Je zorgt er, dankzij de natuurlijke ingrediënten, niet alleen voor dat je lichaam geen chemische stoffen opneemt. Door te kiezen voor natuurlijke producten draag je ook een steentje bij aan een beter milieu. Heb je een vraag over onze natuurlijke scheerschuim aanbieding? Stel deze gerust aan onze klantenservice!