Naar boven

Natuurlijke shampoo

Ben je voorstander van verzorgingsproducten waaraan geen chemische ingrediënten aan zijn toegevoegd? Dan is een natuurlijke shampoo iets voor jou! In een natuurlijke shampoo wordt gebruik gemaakt van kruiden en etherische oliën en worden chemische toevoegingen als PPD en ammoniak achterwege gelaten. Je kunt een natuurlijke shampoo dagelijks gebruiken, maar ook als je niet dagelijks je haar wast, zal je merken dat het resultaat net zo lang goed blijft als bij gewone shampoos.

Natuurlijke shampoos

In onze collectie vind je ook natuurlijke shampoos die speciaal gemaakt zijn om irritaties en jeuk van de hoofdhuid te verlichten. Juist omdat deze shampoos gemaakt zijn op basis van kruiden en oliën houden ze het biologisch evenwicht van de hoofdhuid beter in stand. De huid wordt minder geprikkeld, waardoor de aanmaak van talg wordt verminderd. Je vindt in het brede assortiment natuurlijke shampoos anti-roos om roosvorming tegen te gaan.

Natuurlijke shampoo vet haar & droog haar

Voor wie snel vet haar krijgt, is een natuurlijke shampoo: vet haar de oplossing. Veel ‘gewone’ shampoos reinigen de hoofdhuid agressief waardoor de talgproductie toeneemt. Juist deze toename van talg zorgt voor het vette haar waar je vanaf probeerde te komen! Met een natuurlijke shampoo worden uw haar en hoofdhuid op een veel mildere wijze gereinigd. Je kunt voor vet haar dus veel van onze natuurlijke shampoos gebruiken. Bekijk hier onze extra krachtige natuurlijke shampoo vet haar

Droog haar kan erg vervelend zijn, zeker als het om styling gaat. Met een natuurlijke shampoo droog haar kun je de conditie van het haar verbeteren en voorkomen dat het verder beschadigd raakt. Ook droog haar heeft een relatie met de talgproductie, maar in dit geval gaat het juist om een verminderde productie. Gezondmarkt raadt aan om bij droog haar niet alleen een natuurlijke shampoo droog haar te gebruiken maar ook een conditioner of herstellend masker voor prachtig glanzende lokken. Of je nu vet of droog haar hebt, in onze webwinkel vind je een natuurlijke shampoo die past bij jou wensen!