Naar boven

Lipverzorging

Heb je regelmatig last van droge of schrale lippen?  Voor fluweelzachte lippen is het van belang dat je lippen goed worden gehydrateerd. Met lipverzorging van Gezondmarkt geef je je lippen de hydratatie en bescherming die ze nodig hebben. In ons assortiment vind je lipbalsems gemaakt van diverse grondstoffen en met verschillende smaken die een laagje vet over je lippen leggen en daarmee het vocht vasthouden. Hierdoor wordt de kwetsbare huid van je lippen beschermd en wordt het herstel van de huid door de werking van de actieve ingrediënten bevorderd.

Natuurlijke lipverzorging

Wanneer je het niet prettig vindt om je huid in te smeren met geparfumeerde synthetische verzorging, is natuurlijke lipverzorging een uitstekend alternatief. De ingrediënten van onze lippenbalsems hebben een natuurlijke oorsprong, zoals de ingrediënten in Chi Tea Tree lipbalm. De natuurlijke ingrediënten van onze lippenbalsems zijn uiterst goed te verdragen voor de normale, droge en gevoelige huid. Natuurlijke lipverzorging is een goede manier om droge en pijnlijke lippen verzachten én te voorkómen!

Tip: Wanneer je droge lippen hebt, ga hier dan niet aan likken. Speeksel bevat namelijk stofjes die de huid uitdrogen,  waardoor je lippen alleen nog meer zullen verschralen!

Lipverzorging met SPF

Het gezicht is het lichaamsdeel wat het meest wordt blootgesteld aan weersinvloeden zoals zon, wind en kou. Ook wanneer de zon voor je gevoel niet zo hard schijnt, worden je lippen wel blootgesteld aan een flinke dosis UV-straling. Wil je je lippen optimaal beschermen? Kies dan voor lipverzorging met SPF. De Jacob Hooy  Echinacea lipbalsem bevat naast de natuurlijke grondstoffen ook een UV-filter, waarmee je je lippen optimaal beschermt.