Naar boven

Aftersun

Heb je iets te lang genoten van het heerlijke zonnetje en heb je er een roodverbrande huid aan overgehouden? Dan is het gebruik van een verkoelende aftersun geen overbodige luxe! Omdat een verbrande huid weinig kan verdragen, is het gebruik van een natuurlijke aftersun de ideale oplossing. Onze aftersuns bevatten geen alcohol en zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. De aftersuns zijn ook zeer geschikt voor mensen met een normale of vette huid die een aftersun willen gebruiken op basis van natuurlijke ingrediënten.

Goede aftersun

Of je jezelf nu wel of niet ingesmeerd hebt tijdens een warme zonnige dag, een roodverbrande huid kan iedereen overkomen. Om het herstel van je verbrande huid te bevorderen, kun je een goede aftersun van Gezondmarkt gebruiken. Een goede aftersun heeft drie belangrijke functies. Een goede aftersun:

  1. Hydrateert je huid zodat de vochtbalans van je huid op peil wordt gehouden en het vervellingsproces wordt vertraagd.
  2. Verkoelt je huid. Het verfrist en verkoelt het branderige gevoel van een roodverbrande huid.
  3. Zorgt ervoor dat je huid de bruine teint langer vasthoudt.

Aftersun gel Aloë Vera

Bij Gezondmarkt vindt u naast aftersun olie en aftersun crème ook Aloë Care aftersun gel. Dit is een aftersun op basis van Aloë Vera extract die de huid beschermt, verkoelt en de groei van de huidcellen bevordert. De aftersun gel Aloë Vera van Gezondmarkt is verrijkt met diverse kruiden, extracten en vitamines voor een optimale verzorging.

Bestel je je aftersun bij Gezondmarkt? Dan profiteer je van onze snelle levering!