Naar boven

Zoncosmetica

Houd je van een zomerse bruine huid, maar wil je dat wel op een verantwoorde manier verkrijgen? Dan is zoncosmetica van Gezondmarkt een uitstekende keuze. In ons assortiment vind je diverse producten waarmee je je huid zowel beschermt tegen de zon, als verzorgt na blootstelling aan de zon.  Zo vind je hier zoncosmetica van Earth Line voor de lippen, voor het gezicht en het lichaam. De aanwezige UV filters beschermen je huid optimaal tegen UVA en UVB stralen. De argan-, jojoba- en macadamia olie zorgen voor een zacht en natuurlijk gebruind lichaam. 

Natuurlijke zoncosmetica

Voor een natuurlijke gebronsde huid kun je jezelf goed insmeren met natuurlijke zoncosmetica zoals zonnebrandcrème, zonnebrandolie en lipbalsem met SPF, maar je kunt ook de bescherming van binnenuit stimuleren. New Care Zomerbruin is een capsule met voedingsstoffen van natuurlijke oorsprong. De capsule bevat onder andere de antioxidanten vitamine C en E en de mineralen selenium en zink. De antioxidanten helpen de huid beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling. Vitamine A en zink uit de Zomerbruin zoncosmetica ondersteunen het herstellend vermogen en voeden de huid van binnenuit.  

Zoncosmetica voor een versneld bruiningsproces

Een verantwoord zongebruinde huid verkrijgen vóór het eind van de zomer? Dat lukt je zeker met Earth Line Argan bio sun face & body zoncosmetica. Earth Line Argan bio sun face & body biedt een uitstekende bescherming tegen UV-straling met de hoge SPF van 20. Daarnaast bevat Earth Line Argan bio sun face & body ook ingrediënten die het bruiningsproces van de huid versnellen, waardoor je snel kunt genieten van je zomerse teint! Bestel je zoncosmetica voordelig bij Gezondmarkt en profiteer van onze snelle levering!