Naar boven

Natuurlijke zonnebrand

Ben je dol op zon, maar verbrandt je gevoelige huid razendsnel? Dan is het gebruik van een goede natuurlijke zonnebrand geen overbodige luxe. Met een laagje zonnebrand bescherm je je huid tegen schadelijke UV-straling uit zonlicht. Onze zonnebrand is voorzien van een hoge filter die een goede bescherming biedt tegen deze UV-straling. Door je huid regelmatig in te smeren met natuurlijke zonnebrand voorkom je een roodverbrande huid en ga je huidveroudering ten gevolge van zonnestralen tegen.

Natuurlijke zonnebrandcrème

In ons assortiment vind je zowel natuurlijke zonnebrandolie als natuurlijke zonnebrandcrème. Wij verkopen onder andere Urtizon zonnebrandcrème. Deze heeft niet alleen goede, hoge filters die optimale bescherming bieden tegen verbranding door de zon, het is daarnaast ook vrij van parabenen en het bevat allergeenvrij parfum. Deze natuurlijke zonnebrandcrème is daardoor zeer geschikt voor iedereen die zich op een natuurlijke manier tegen de zon wil beschermen.

Goed beschermd met natuurlijke zonnebrand!

Of je nu op zonvakantie gaat of een terrasje pikt in eigen land, een zonverbrande huid heb je zo te pakken. Met een natuurlijke zonnebrand van Gezondmarkt is dit eenvoudig en snel te voorkomen. Wil je behalve een goede bescherming voor je huid, ook een lichaam met een mooie gebronsde glans?  Dan is Golden Naturals Sun Caroteen Olie factor 20 de ideale natuurlijke zonnebrand voor jou! Natuurlijke zonverzorging koop je eenvoudig online bij Gezondmarkt. Bij ons profiteer je van de laagste prijzen en de hoogste kortingen!