Naar boven

MICRO-ORGANISMEN

Eet je vezelrijk en heb je geen tekort aan beweging, maar heb je toch regelmatig een opgeblazen gevoel? MICRO-ORGANISMEN kopen voor een goede darmwerking zou de oplossing kunnen zijn. MICRO-ORGANISMEN zijn melkzuurbacteriën die van nature in onder andere yoghurt en zuurkool voorkomen. Helaas hebben ze deze vorm geen sterke werking meer, zoals de melkzuurbacteriën in drankjes, poeders en tabletvorm. De melkzuurbacteriën zorgen voor een goede werking van de darmen en stimuleren de instandhouding van je immuunsysteem. Hierdoor helpen ze je te beschermen tegen ziektes aan de spijsvertering.

MICRO-ORGANISMEN producten 

De probiotica producten van Gezondmarkt dragen bij aan een goede darmflora. In je darmen komt een verzameling van goede en slechte bacteriën voor. Een grote hoeveelheid aan slechte bacteriën kan zorgen voor darmklachten zoals diarree, obstipatie, winderigheid of buikpijn. Met behulp van probiotica kun je de balans in je darmen weer herstellen, waardoor klachten kunnen verdwijnen. Behalve het de inname van probiotica zijn er ook andere invloeden die effect hebben op je darmflora. Stress, leeftijd of het gebruik van medicijnen kan van invloed zijn op een verstoorde darmwerking. Een probiotica kan dan zeker ook bij gezonde mensen een positief effect hebben! 

MICRO-ORGANISMEN Orthica

Ook voor MICRO-ORGANISMEN Orthica kun je terecht bij Gezondmarkt. Orthica is een gerenommeerd merk op het gebied van hoog gedoseerde voedingssupplementen. Al ruim 30 jaar draagt Orthica bij aan de kwaliteit van leven in samenwerking met artsen, therapeuten en diëtisten die de supplementen als een waardige aanvulling op behandelingen zien. Wij hebben daarom gekozen voor een ruim Orthica assortiment, zodat u ruime keuze hebt uit diverse samenstellingen in probiotica. Je vindt hier diverse probiotica voor elke leeftijd in smakelijke kauwtabletten, poeder en sliktabletten. Heb je vragen over onze probiotica? Stel deze gerust aan onze klantenservice!