Naar boven

Multi mineralen

Heb je een gezonde leefstijl, maar voel je je lichamelijk niet altijd even optimaal? Het is niet ondenkbaar dat je een tekort hebt aan een of meerdere mineralen. Tekorten kun je dan aanvullen met de multi mineralen uit het assortiment van Gezondmarkt. Mineralen zijn essentiële stoffen die voorkomen in onze voeding. Door het eten van planten en dieren krijgen we deze voedingstoffen binnen. Bij een gevarieerd voedingspatroon komen in principe alle mineralen in de juiste hoeveelheden voor. Omdat het niet altijd even haalbaar is om gezond te eten, kun je met de multi mineralen van Gezondmarkt de mineralenhuishouding op peil houden.

Multi mineralen supplement

Bij Gezondmarkt kun je terecht voor diverse multi mineralen supplementen. Deze supplementen worden zo samengesteld dat ze de meest voorkomende mineraaltekorten in je lichaam aanvullen. Maar er wordt in de samenstelling ook gekeken naar welke mineralen elkaar versterken in werking of welke combinatie goed werkt om bepaalde kwalen te verhelpen. Een veelgebruikt supplement is bijvoorbeeld de combinatie van calcium, magnesium en zink. Deze krachtige formule ondersteunt de spierfunctie en zorgt voor sterke botten.

Multi mineralen complex

Met een multi mineralen complex houd je de mineralenhuishouding op een zeer uitgebalanceerde wijze op peil. Een mineraal zoals magnesium is te krijgen in verschillende vormen, zoals bijvoorbeeld magnesiumcitraat. Dit is een goed opneembaar mineraal geen extra activiteit in het spijsverteringskanaal vereist. De multi mineralen complexen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in tabletten en capsules en kunnen elke dag worden ingenomen. Heb je vragen over de multi mineralen uit ons assortiment? Stel deze gerust aan onze klantenservice!