Naar boven

Vitamines kopen

Wil je er zeker van zijn dat je elke dag genoeg vitamines binnenkrijgt? Dan kun je bij Gezondmarkt vitamines kopen om je tekort bij te werken of een vitaminegebrek te voorkomen. Een gezonde levensstijl met goede, gevarieerde voeding geeft al een grote hoeveelheid dagelijkse vitamine, maar soms kan het nodig zijn om wat extra vitamines in te nemen. Zo houd je je weerstand op peil en je lichaam en geest in goede conditie. In onze webwinkel kun je vitamines kopen van merken als Lamberts en Davitamon.

Vitamines online bestellen

Je kunt tegenwoordig erg eenvoudig vitamines online bestellen en thuis laten bezorgen. Bij Gezondmarkt vind je een groot assortiment vitamines en supplementen tegen scherpe prijzen. We hebben niet alleen vitaminetabletten en capsules, maar ook vitaminen in andere doseervormen. Zo hebben we ook poeders, druppels en olie. Ook als je moeite hebt met het slikken van tabletten kun je dus toch de juiste hoeveelheid vitamines binnenkrijgen! Wil je vitamines online bestellen, maar heb je vragen over welk soort vitamines het best bij jou past? Onze klantenservice staat klaar voor al je vragen!

Vitamines voor haar

Zwangere vrouwen krijgen het advies om extra op hun vitamine-inname te letten. Hiervoor heeft Gezondmarkt ook ‘vitamines voor haar’, zoals foliumzuur1 en vitamine D. De Gezondheidsraad adviseert om tijdens de zwangerschap om dagelijks een supplement van 10 microgram vitamine D in te nemen en 0,4 mg foliumzuur tot en met week 10 van de zwangerschap. Voor zwangere vrouwen kan het prettig zijn om niet het huis uit te hoeven om nieuwe vitaminesupplementen te halen. Vitamines kopen kan gelukkig bij Gezondmarkt dag en nacht en je hebt ze snel in huis!